20. maaliskuuta 2015

Lemppari-ihovoiteet

Tykkään käyttää voiteita ja ne kuuluvatkin mun kauneudenhoitorutiineihin - niistä jää ihanan sileä iho ja samalla vieno tuoksu. Mun mielestä on ihanaa kokeilla eri voiteita ja ootankin aina innolla, miltä jokin uusi voide tuoksuu. Talvella voiteiden käyttäminen on mun kohdalla lähes pakollista, koska iho tuntuu niin kuivalta, varsinkin suihkun jälkeen. Talvisin mun onkin tapana levittää voidetta joka suihkussa käynnin jälkeen ja muinakin vuodenaikoina ainakin pariin otteeseen viikon aikana.

The Body Shopin Mango Body Butter tuoksuu upean hedelmäiseltä! Mulla on itse asiassa jo toinen purnukka menossa samaista voidetta, se kuuluu siis mun lemppareihin. :-) Sain ton sellasessa lahjapaketissa, jossa oli muitakin mangon tuoksuisia tuotteita, mm. kuorintavoide. Ainoa ongelma (ainakin omalla kohdalla) on, että voiteen imeytyminen kestää tosi kauan, mutta toisaalta iho on sen jälkeen silkkisen pehmeä.

Viime jouluna sain mun pikkusiskolta I love... Rasperry & Blackberry Body Lotionin. Mun mielestä tuntuu jotenkin ylelliseltä, kun voide on pumppupullossa. :-D Tuoksu on ihanan marjainen ja voide imeytyy nopeasti!

OPI:n söpön pienen voidepaketin sain myös tänä vuonna joululahjaksi (selvästi kaikki ovat huomanneet mun lähes jokapäiväisen voiteilla läträämisen :-D). Sen lisäksi, että nuo ovat todella söpöjä, ne tuoksuvat herkullisilta ja ovat varmasti käteviä koonsa puolesta esim. matkalle mentäessä! Oon kokeillut kaikkia ja mun lempparit ovat Violet orchid ja Cran & berry.

Helosanin voidetta käytän erityisen kuiviin kohtiin ja talvisin rasvaan sillä iltaisin mun kädet. Voide ei oikeastaan tuoksu miltään, mutta tuote onkin hellävarainen perusvoide. :-)

Löytyykö teiltä samoja tuotteita kuin mulla? Tai onko antaa vinkkejä, mitä mun kannattaisi seuraavaksi kokeilla? :-)

T. Emilia

3 kommenttia:

  1. Thank you so much! <3 It is wonderful to hear that you liked this. :-)

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoinen postaus! Ei löydy samoja tuotteita minulta :) Itse käytän ihovoiteena aina Dovea tai Decubalia ja kasvoissa vaihtelen yleensä Lancomen ja Lorealin välillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole muistaakseni käyttänyt yhtään noita merkkejä, mutta voisin seuraavan kerran kokeilla jotain noista! Jämähdän helposti joihinkin tuttuihin ja turvallisiin merkkeihin. :-D Kiitoksia kommentistasi :-)

      Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥