3. kesäkuuta 2015

In & Out kesävaatetuksessa

Hei! Aattelin tällä kertaa toteuttaa hauskan in&out-postauksen, vaikka ainakaan tällä hetkellä sää ei kovin kesäiseltä näytäkään. Eli kerronkin nyt, mitkä ovat mun lemppareita kesävaatetuksessa - ja mitkä taas eivät. On kieltämättä ihanaa, kun kesällä pärjää ulkona ilman, että täytyy laittaa päällensä puolet vaatekaapin sisällöstä. Toisinaan kesällä tulee kuitenkin niin kuuma, että jotkut kivat vaatteet ovat yksinkertaisesti liian hiostavia ja tekisi mieli mennä ulos bikinit päällä. :-D

Nämä ovat siis vain mun mielipiteitä ja mun puolesta jokainen saakin pukeutua, miten haluaa (joten toivottavasti kukaan ei vedä hernettä nenään tai mitään muutakaan :-D). Voihan olla, että kesällä mun näkeekin käyttävän jotain, mitä tällä hetkellä en suostuisi laittamaan päälleni, who knows.

IN

1. Simppelit mekot ovat ihania, koska ne ovat sekä mukavia päällä (ja ilmavia) että helppo yhdistellä erilaisiin asusteisiin, joilla voi muokata mekon ilmettä huimasti.
2. Kauniit paidat, joissa on mahdollisesti joku pieni juju pääsevät kesällä oikeuksiinsa (, kun taas talvella päälle täytyy tunkea joku neule, eikä alla olevaa paitaa edes näy kunnolla...).
3. Converset! Tarviiko tätä edes perustella, ne vaan sopivat kaikkien vaatteiden kanssa ja ovat varsinkin festareilla must.
4. Farkkutakit eivät ole kiinnostaneet mua pariin vuoteen, mutta tänä keväänä tulikin ostettua taas vanha kunnon farkkutakki.

1. Mulla ei ole ikinä ollut shortsihaalaria, mutta viime kesänä aloin etsiä itselleni sellaista ja etsintä itseasiassa jatkuu yhä.
2. Hameita tulee käytettyä liian harvoin, mutta ehkä ensi kesänä tämä korjaantuu. Olisi kiva omistaa valkoinen hame, joka on kivan raikas. Viime shoppailureissulla tuli löydettyä perusmustahame, joka on monikäyttöinen.
3. Kukkakuosi on kuulunut monta vuotta mun lemppareihin ja sitä se on edelleen! 
4. Shortsit kuuluvat tottakai kesän vaatetukseen ja niissä mulla ei ole juurikaan muita ulkonäkökriteerejä kuin se, että ne eivät saa olla liian lyhyet. Hankintalistalla oli ensi kesäksi mustat shortsit, jotka ovat helppo yhdistää oikeastaan kaikkeen. Sellaiset tulikin löydettyä H&M:stä.

OUT

1. Tää kuva ei ehkä parhaiten havainnollista mua ärsyttävää vaatetta, mutta menköön. En siis tykkää rintsikoita muistuttavista pikkupikku topeista, joita on tottakai pakko käyttää superlyhyiden farkkushortsien kanssa. Mun makuun se on liian paljastavaa, ehkä oon vähän jäykkis. :'D
2. Oon nyt törmännyt muutaman kerran Weheartit-sivustolla vaatteisiin, joissa on Whatsapp hymiöitä, enkä tykkää niistä yhtään. Mun puolesta hymiöt saisi jäädä vain keskusteluihin ja viesteihin.
3. Liukuvärjätyistä vaatteista mulla tulee eka mieleen hipit tai koulussa tehtävät käsityöt, eli niitä ei tule eksymään mun vaatekaappiin.
4. Myönnän heti, etten ole innokas aurinkolasien käyttäjä, mutta silti mua lähinnä huvittaa nyt muodissa olevat erikoisen muotoiset aurinkolasit. Joillekkin ne saattaa tuoda särmää ja toimia asun katseenkääntäjänä, mutta itse vannon ajattomien mallien nimeen.

Kuvat: Weheartit
1. Joillakin tuntuu olevan käsitys shortseista "mitä lyhyempi, sen parempi", mutta mun mielestä ei näytä hyvältä, jos puolet takamuksesta on näkyvillä kaikille ohikulkijoille.
2. Viime kesän villitykselle, terveyssandaaleille, mä en lämpene. Oon pitänyt kerran sellaisia jalassa - nimittäin sairaalassa ja toiste en sellaisia jalkoihini pistä.
3. Neonvärit sopii toki joillekkin, mutta itse en pukisi niitä päälle kuin ehkä urheiluvaatteiden muodossa.
4. Liian paljastavat ja lyhyet mekot saavat mut aina pelkäämään, että kohta vilkkuu liikaa paljasta pintaa. Siksi tykkäänkin, että mekon helma hipoo suurinpiirtein polvia tai pidän alla sukkahousuja, jolloin vilkkumisvaara pienenee. :-D

Mulle saa myös kertoa, mitkä on sun lempparit ja inhokit kesän pukeutumisessa! :-) 


T. Emilia

6 kommenttia:

  1. Kiva ja hyödyllinen postaus! Melko samoilla linjoilla kyseisitä vaatteista itsekin! :)

    VastaaPoista
  2. Allekirjotan täysin ton että whatsapp-hymiöprintilliset vaatteet on poikkeuksetta aika kamalia :D Ja et kukkakuosit on rakkautta!

    Kiva blogi sulla muuten ^_^

    http://ganbattedesuka.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus! Allekirjoitan täysin tuon mitä kirjotit liian lyhkäisistä shortseista. Onneksi pidemmän malliset shortsit ovat nyt muodissa! Vaikka eihän se tietenkään estä ketään käyttämästä noita mauttomia hirvityksiä... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän! Jepjep, kyllä pitäisi sen verran olla kunnioitusta omaa vartaloa (tai edes kanssaihmisiä) kohtaan, ettei käytä mauttomanlyhkäsiä shortseja. :-D

      Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥