15. marraskuuta 2015

Jouluhöpinää ja kuulumisiaMoi! Tää viikko on mennyt ihan hujauksessa ohi ja varmastikin osittain siksi, että mulla oli työssäoppimispaikalla näyttö, jota tuli hieman stressailtua. Sain pienimuotoisen flunssanpoikasenkin itselleni loppuviikosta, mutta en ole antanut sen häiritä, vaan oon silti tehnyt mukavia juttuja viikonloppuna ja liprittänyt teetä ja Finrexiniä. Käytiin lauantaina poikaystävän kanssa pyörimässä Turun keskustassa ja kuvailtiin pitkästä aikaa asukuviakin, jotka olisi tarkoitus julkaista ensi viikolla. :-)

Tämän postauksen kuvat ovat throwbäkkiä viime viikonloppuun, jolloin laitoin äidiltä saamani nätit joulu-/ sisustusvalot esille, ostin uuden kännykän ja ihastuin siihen palavasti sekä vietin isänpäivää kotikotona. Tehtiin isänpäivän kunniaksi mokkapaloja ja niihin jokaiselle perheenjäsenelle oma possukoriste vaalenapunaisesta sokerimassasta, niin söpöjä!

Mä oon vähän tässä pähkäillyt, milloin sitä kehtaa laittaa joulukoristeita esille. :-D Eihän jouluun edes loppujen lopuksi ole kuin kuusi viikkoa... Päiväkodissakin alettiin jo laulaa tällä viikolla joululauluja ja kaupat pursuavat joulukamaa. Viimeistään joulukuun alussa mulla on luultavasti kaikki koristeet esillä ja ekat piparit leivottuna. ♥ Voisin tosin juoda ekat glögit jo ensi viikolla!

Milloin te aiotte aloittaa jouluiset puuhat, kuten piparien leipomisen, jouluvalojen /-koristeiden esille ottamisen tai joululaulujen kuuntelemisen? Vai ootteko jo kenties aloittaneet? :-)

T. Emilia

6 kommenttia:

 1. Mä en oo ite vielä aloittanut joulu juttujen tekoa mutta varmasti viimeistään joulukuun alussa aloitan :) Ompas muuten söpön näköisiä nuo possu mokkapalat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pianhan se joulukuukin jo tulee! :-) Niin ovat ja oli myös kivaa tehdä niitä. :-D

   Poista
 2. Niin söpöjä nuo mokkapalat! :33 Mää alotan kunnolla kaikki joulujutut vasta joulukuussa ja sillonki saattaa olla että joulukuun puolessa välissä ruvetaan laittaan kaikki. :D Glögiä toki juodaan aikasemminki jo, mutta piparit ja muut vasta sitte myöhemmin. Mut meillä on sitte jouluvalot ja verhot ihan sikakauan esillä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano, ne piristivät perusmokkapaloja paljon! :-) Mutta eikö se sanonta menekin, et parempi myöhään kuin milloinkaan, haha. ;-D Tuo on muuten aika tuttua, et joulujutut on esillä vielä kauan joulun jo mentyä ohitse...

   Poista
 3. voi että mitä mokkapaloja :3 hirmu söpöjä

  VastaaPoista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥