2. marraskuuta 2015

Syys- ja lokakuun puhelinräpsyjä

Moikka! Viimeiset kaksi kuukautta menivät niin haipakkaan ohitse, että laitan tällä kertaa sekä syys- että lokakuun puhelinkuvat samaan syssyyn. Niin outoa ajatella, että joulukuu tupsahtaa jo kuukauden päästä kalenterista... Mutta eletään nyt kuitenkin sitä ennen marraskuu, haha!

SYYSKUU
1. - 4. Syyskuussa avasin kämppäni ovet (tai no oven) vieraille peräti kaksien tuparien merkeissä. Tarjolla oli terveellisiä ja vähemmän terveellistä purtavaa ja juomaa. Kumpanakin iltana tuli jatkettua baariin ja täytyy sanoa, että nuudelit (ja uni) maistuivat sunnuntaina ihan älyttömän hyviltä.

5. Ostin poikaystävälle hauskan synttärikortin Tigerista. Täytyykin vinkata Tigerin kivoja kortteja, jotka maksavat euron per kaksi korttia! 6. Teetä ja mysliä = vakkari-iltapala 7. Menossa poikaystävän luo koulupäivän jälkeen. Tuohon aikaan alkoivat ekat lehdet putoilemaan puista. 8. Mitäpä tähän keksisi kommentoitavaa? :-D

LOKAKUU
9. Oltiin sovittu menevämme samaa matkaa muutaman koulukaverin kanssa ja odottaessani heitä nappasin tän kuvan. 10. Muun perheen lomaillessa Turkissa, mä sain vahtia paria turkin omaavaa otusta, eli meidän kissoja. ♥ 11. Olihan sitä "pakko" räpsiä muutavat kuvat meidän vessassa, jossa on hyvä valaistus ja kerrankin sain olla ihan rauhassa, haha. 12. Syksyn värit :-)

Tässä kollaasissa on hieman tunnelmia mun syyslomalta! :-) 13. Tehdään joka vuosi poikaystävän kanssa munkkeja, ai että ne ovat hyviä! Niitä tuli tehtyä niin paljon, että mulla on niitä vielä pakastimessa. 14. Vietettiin mukava päivä sisarusten kesken ja juhlittiin samalla mun pikkusiskon 10 v. synttäreitä. Käytiin katsomassa Inside Out- leffa ja syötiin pikkusiskon toiveesta päivälliseksi ranskiksia ja nugetteja. :-) 15. Yksi epätarkka kuva illalta, jolloin juhlittiin ravintolaillallisen merkeissä meidän vuosipäivää. Pääasia oli, että nautittiin toistemme seurasta (ja ruuasta). ♥ 16. Etsin ekaa kertaa muuton jälkeen lenkkikamat päälleni ja käytiin serkun kanssa tunnin mittaisella lenkillä. Olo oli mitä mahtavin sen jälkeen ja pitäisikin mennä uudestaan lenkille joku päivä!

17. Tämä kuva on samaiselta kuvaushetkeltä kuin edellisen postauksen kuvat, niin mahtavan näköistä. 18. Perjantain kunniaksi hieman herkkuiltapalaa, heh. 19. Pilvibongailua 20. Halloweenina peto pääsi irti! ;-D Juhliko joku teistä halloweenia?

T. Emilia

2 kommenttia:

  1. Mukava postaus! :) En juhlina halloweenia muutaku koulupäivänä luokkakaverilla. :D Mut viikonlopun olin vaa kotona ja kahtoin leffoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :-) Mä aattelinkin, ettei moni välttämättä juhli sen kummemmin Halloweenia, koska se ei oo suomalainen perinne. Kuulostaa kivalta (ja varsin tutun tyyppiseltä) viikonlopulta. :-D

      Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥