27. huhtikuuta 2015

Keväiset asukuvat

Moi! Tänään on ollut hieman enemmän menoa, mitä yleensä ja yhdistettynä se huonoihin yöuniin, oon varmasti jo varhain unten mailla. Käytiin aamulla mummin kanssa ostamassa kukkia ja viemässä niitä sukulaisten haudoille. Päivällä taas otin suunnaksi tutun lenkkipolun ja hetken päästä olisi vielä sauna. Mukava päivä kaiken kaikkiaan! 

Postauksen kuvat ovat viimeiset kuvat Turusta, kun vietin viikon poikaystävän kanssa. Oli kivan lämmin sää, vaikka tuuli heittelikin mun hiuksia sinne tänne. Hmm, seuraaviin asukuviin voisin laittaa vaihteeksi jotku toiset kengät Conversien tilalle - kyllä, omistan muitakin kenkiä, vaikkei niitä olekaan näkynyt. :-D

Nahkatakki Vero Moda // Paita Gina Tricot // Housut Vero Moda // Laukku H&M // Kengät Converse

Illalla oli upea taivas, josta tuli ihan mieleen myöhäiset kesäillat. Istuskeltiin poikaystävän kanssa kuistilla ja höpöteltiin kaiken näköistä, mikä oli ihana päätös meijän yhteiselle lomaviikolle. Eihän tuon paluunkaan ole enää aikaa kuin kuukausi. Tavallaan tää puoli vuotta on mennyt tosi nopeasti. Mietin muuten, että voisin tehdä ehkä vielä postausta siitä, millaiset fiilikset jäi toisen työskentelystä ulkomailla. Katsotaan nyt, keksinkö jotain sanottavaa. :-D Kysymyksiäkin saa toki esittää!


T. Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥