23. huhtikuuta 2015

Sinistä, mustaa & valkoista

Heippa! Tän postauksen kuvat ovat kahden viikon takaa päivältä, jona käytiin poikaystävän kanssa keskustassa. Käytiin eka shoppailemassa muutamassa kaupassa (ostokset näkyivät ostospostauksessa) ja sen jälkeen käytiin syömässä Morrison's-nimisessä ravintolassa. Ravintolasta ei ole tosin ainuttakaan kuvaa, koska mulla ei ollut kameraa mukana. En mä kyllä usko, että kuvia olisi tullut edes otettua, koska mulla oli sen verran kova nälkä. :-D Otettiin kumpikin hampparit ja kummankin lautanen tyhjeni nopeasti, oli siis hyvää! Päivä oli tosi mukava ja sainkin monia muistutuksia asioista, joista voin olla onnellinen.

Onnellisuus on hieman hassu juttu. Monet ihmiset, kuten mäkin ennen, tavoittelevat sitä kovin, mutta ovat silti onnettomia. Ostetaan joku uusi kallis laukku, ollaan hetken onnen kukkuloilla, mutta sitten tulee ostosmorkkis. Toki tavaroiden hankkiminen voi joskus tehdä iloiseksi, varsinkin jos ostos on pitkään harkittu ja oikeasti tarpeellinen.

Mä oon nyt parin kuukauden aikana tajunnut, että etsin aikaisemmin asioita, joista voin valittaa ja synkistellä pienistä harmittavista jutuista. Näin olin koko ajan onneton, Odotin, että onnellisuuteen vaaditaan kaiken olevan täydellisesti kohdillaan.
Nykyään mä pyrin parhaimpani mukaan löytämään asioista niitä paljon puhuttuja kirkkaita puolia. Iloitsen enemmän pienistä arjen jutuista, kuten aamukahvista jonkin lukemisen kera, juoksulenkin varrella näkyvistä kevään merkeistä, kissojen rapsuttelusta ja poikaystävän lähettämästä hyvän yön- viestistä. Ja samalla, kun oppii olemaan onnellinen, ei ole jatkuvasti kateellinen muille, vaan osaa iloita myös heidän puolestaan.  

Tietty välillä tulee hetkiä tai jopa kokonaisia päiviä, kun mieli on maassa ja kaikki tuntuu olevan sua vastaan. Mä pyrin kuitenkin siihen, että mun elämässä olisi enemmän onnellisia hetkiä ja päiviä. Se vaatii tietenkin paljon ajatustyötä, mutta on varmasti sen kaiken arvoista. :-)
Takki Sokos // Huivi Saksasta // Paita Vero Moda // Farkut H&M // Laukku H&M // Kengät Converse
Tälläset sukat löytyivät Tigerin pussista. Ne jalassa ei ainakaan voi olla onneton, haha!

"Remember happiness doesn't depend upon who you are or what you have; it depends solely on what you think"


T. Emilia

4 kommenttia:

 1. Olipa ihanan pirteä postaus, rento asu ja hauskat sukat! Ei tosiaan voi olla naama mutrulla tuollaisten sukkien kanssa, söpöt ovat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa saada tälläistä kommenttia, kiitos! <3 :-)

   Poista
 2. Voi mitkä sukat! Aivan ihanat. <3 ! Hyvän värinen tukka sulla muuten, sopii hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi sukat on ihanan pehmoisetkin lisäksi <3 Kiitti paljon! :-)

   Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥